diumenge, 9 de març del 2008

missatges

Estem en un moment d'espera. En poques hores sabrem sobre quines possibilitats reals es podrà construir un govern a nivell estatal.

Els missatges encara ens persegueixen per la carretera i a les tanques de les ciutats.

Si tu no hi vas ells tornen... O quan tu hi vas ells ja en tornen?

Un país de primera. A costa de què i de qui? Dels que seran de segona o de tercera? Ande yo caliente y...

Amb el cor i amb el cap... Baixarem els impostos o repartirem 400 euros a tothom.... Una altra mesura que enganxa per la seva senzillesa i que perjudica els meus dèbils, perque en en el fons els diners es treuran d'altres possibilitats de millores en les prestacions socials i els serveis públics. Què és el mateix que passa quan es redueixen els impostos.

Efectes secundaris i negatius. Què hi hagi escoles que el català sigui una segona -o tercera llengua-... perjudica als no catalano parlants, és a dir a aquells que teòricament defensen.

Els missatges polítics, al final, d'entenen massa. Prefereixo els anuncis de cotxes que, si més no, no s'entenen.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els sondejos de la tarda parlen d'alta participació, de "majories absolutes"... Ai... Quina por de les absolutes, del tipus que siguin... I els ciutadans, exercint el nostre dret a votar, i creient -amb la consciència tranquil.la- que la nostra implicació en la política queda coberta fins d'aquí a les municipals...
Deixem la corda molt llarga, a qui ens governa. Quins camins, a part del vot, utilitzem per fer-los seguiment? Per poder recordar-los el seu compromís i feina per la ciutadania, més enllà del gust per la cadira i les pica-baralles amb l'oposició.
Quan sento "a mi la política no m'interessa...", penso que qui ho diu no sap ben bé la dimensió del que està dient. La política ens parla de prioritats, de les inversions en escola pública, i en llits d'hospital, i en carreteres segures i gratuïtes per a tothom, i en atenció i cura a la gent gran...
Ser conscient del que suposa pot fer-nos més "polítics", més implicats en el seguiment de la gestió que suposadament han de fer durant quatre anys les persones triades democràticament.
Ja sé que en ocasions resulta molt difícil, però no vull que la política em sigui indiferent. Ens hi juguem massa...

Anònim ha dit...

"Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres."


Joan Fuster
Diccionari per a ociosos (1964)

Núria,
(tot paint informacions electorals amb gràfics i colorins...)