dimecres, 14 d’octubre del 2009

Beques i ajuts

De nou la burocràcia ens maltracta. Avui la negativa a reconsiderar un termini en unes sol.lictiuds el que comporta que més de 25 famílies es quedin sense un ajut per material escolar. Naturalment les més necessitades.

Els fets més val no reproduir-los perquè no tenen cap mena de justificació.

L'administració educativa continua mostrant-se com a guardiana efectiva i fidel de les pròpies normatives que elabora. Presonera de les seves disposicions. En comptes d'ajudar, normalitvitza i posa traves.

I sempre són els més desafvorits els que són perjudicats.

Farem una carta de protesta i no servirà de res. Quan no són els retalls econòmics, és la burocràcia directament la que esquitllala feina d'escoles i mestres.

El desori i la desorganotzació de les convocatòries no impedeix per l'aplicació rígida i sense dret a rèplica de l'adminustració. Estic molt enfadat.

Només un fet per acabar: a nosaltres se'ns ha desestimat la demanda perquè va entrar per registre 5 dies més tard del que posava la carta (per email havia entrat 3 dies abans, però les NNTT només serveixen quan interessa). Però, atenció! L'administració ha trigat 10 mesos i mig a dictar la resolució sobre aquestes beques. Durant aquests mesos (del 12 de novembre del 2008 al 29 de setembre del 2009) que ha fet l'administració? Comptar els que ho havíem presentat fora de termini? Naturalment no ens han avisat durant aquests mesos i ens hem assabentat ara de que no hi havia aquest ajut.

La sort de les famílies és que ja han rebut l'ajut i que serà l'escola la qui haurà d'assumir aquest desfassament.

Gràcies adminiustradors per estar tant al costat nostre!